Zoek in Liempde

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Deze site is bedoeld voor het vinden van VerenigingenOrganisaties en Ondernemers in Liempde.

U vindt hier de contactgegevens en de websites van Verenigingen, Organisaties en Ondernemers.
Indien er emailgegevens beschikbaar zijn kan er direct contact opgenomen worden via het contactformulier met een anti-robot-controle stap. (Vernieuw het contactformulier indien de Re-Captcha niet zichtbaar is.)

 

Incorrecte gegevens

Mocht uw Vereniging, Organisatie of Onderneming niet vermeldt of onjuiste informatie bevatten neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contactformulier Zoek in Liempde. Voor vragen en of opmerkingen kan u altijd contact met ons opnemen.

 

Verzameling van gegevens

Bij het verzamelen van de gegevens is gebruik gemaakt van openbare databases en zoekmachines, de meeste organisaties hebben een kvk-nummer, telefoonnummer, website, Facebook of andere online vermelding.

De korte omschrijving van de organisatie is veelal afkomstig van de metadata van de organisatie website, indien er een logo beschikbaar is zal deze gebruikt worden om uw organisatie contactgegevens herkenbaarder te maken.

Niet alle gevonden data is geschikt of gereed voor publicatie, wij zijn nog bezig met het controleren van de reeds gevonden informatie over Liempde voordat we overgaan tot publicatie.

 

Bezoeker gegevens

Bij het bezoek van de website word uw publieke IP adres en meta informatie geregistreerd voor de statistieken van de site, deze informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.